A Nemzeti Tehetség Program 2016-2017. évi nyílt pályázati felhívásai


A Nemzeti Tehetség Program 2016-2017. évi nyílt pályázati felhívásai


2016. március 31-én jelentek meg a Nemzeti Tehetség Program (NTP) 2016. évi pályázati felhívásai. A tehetséges fiatalok a NTP pályázatainak keretében tehetségük jellegének és szintjének megfelelő segítséget kaphatnak a képességeik kibontakoztatásához és hasznosulásához.

A Nemzeti Tehetség Programot az Országgyűlés ötpárti konszenzussal fogadta el. A program célkitűzései húszéves időkeretben, kétéves cselekvési programok végrehajtásával valósulnak meg. A támogatásokból évente 300-350 ezer tehetséges fiatal vehet részt adottságai kamatoztatását segítő programokban.

Idén a hazai költségvetési források keretében – 2015-höz hasonlóan – ismét 2,8 milliárd forint áll rendelkezésre a pályázatok támogatására. A program forrásának alapját a személyi jövedelemadókból erre a célra felajánlott egy százalékok képezik, melyet a kormány egészít ki.

A nyílt pályázatok beadási határideje: 2016. május 2.

A Nemzeti Tehetség Program 2016-2017. évi meghirdetett nyílt pályázatai:

Hasznosnak tartotta ezt a bejegyzést?

Jelentkezzen ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthessem az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthat. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kap, semmi spam!

FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkozott, kérem, nézze meg a levélszemét mappáját és ha ott a levél, helyezze át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsa el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/csalad-es-ifjusagugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/megjelentek-a-nemzeti-tehetseg-program-2016-evi-palyazatai
Fotó: Philippe Put – Forrás: http://www.flickr.com/photos/34547181@N00/10157381926/


A Nemzeti Tehetség Program 2016-2017. évi nyílt pályázati felhívásai
Értékelés

A bejegyzést jelenleg 4 látogató olvassa.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *