Döntés született a Konyhakerti és Kisállattartásos szociális földprogram pályázatáról class="post-template-default single single-post postid-9586 single-format-standard ">

Döntés született a Konyhakerti és Kisállattartásos szociális földprogram pályázatáról


Elérhető a döntési lista „Konyhakerti és Kisállattartásos szociális földprogram címen” meghirdetett SZOC-FP-17-KK kódjelű pályázatokhoz kapcsolódóan beadott támogatási kérelmek esetében.

A döntési lista az alábbiakban elérhető: SZOC-FP-17-KK döntési lista

Hasznosnak tartotta ezt a bejegyzést?

Jelentkezzen ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthessem az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthat. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kap, semmi spam!

FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkozott, kérem, nézze meg a levélszemét mappáját és ha ott a levél, helyezze át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsa el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://emet.gov.hu/hirek/dontesi_lista17/


Döntés született a Konyhakerti és Kisállattartásos szociális földprogram pályázatáról
Értékelés

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *