Horizont 2020 KKV fejlesztési eszköz rásegítő pályázat


Horizont 2020 KKV fejlesztési eszköz rásegítő pályázat


Pályázati kódszám: 2018-2.1.2-KKV

PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA

Jelen pályázati konstrukció célja az Európai Unió által meghirdetett Horizont 2020 program KKV fejlesztési eszköz pályázat 1. fázisán a nemzetközi értékelés során a szakmai küszöböt elérő, de forrás hiányában támogatást nem nyert mikro-, kis- és középvállalkozások részére a 2. fázisra szóló pályázatra történő felkészülés támogatása.

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE, MÉRTÉKE

Rendelkezésre álló teljes pályázati keretösszeg 100 millió forint.

Jelen felhívásra támogatási kérelmet benyújtó gazdasági társaságok által igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege maximum 4 millió Ft. A támogatás mértéke: 100%

PÁLYÁZÓK KÖRE

Jelen Felhívásra pályázónként támogatási kérelmet nyújthatnak be a Magyarországon székhellyel vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező jogi személyek az alábbiak szerint:

Jogi személyiségű vállalkozások, közül a 113, 114, 226, GFO kóddal rendelkezők, amelyek

  • legalább 1 lezárt, jóváhagyott, teljes (365 nap) üzleti évvel rendelkeznek és
  • kettős könyvvitelt vezetnek és
  • nem tartoznak az EVA, KATA hatálya alá.

Jelen pályázati felhívás keretében – a rendelkezésre álló támogatási keret kimerüléséig – azok a magyar,a kis és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény hatálya alá tartozó mikro-, kis-és közpévállalkozások (a továbbiakban: KKV) nyújthatnak be támogatási kérelmet és nyerhetnek nemzeti támogatást, melyeknek a Horizont 2020 program KKV fejlesztési eszköz pályázat 1. fázisára beadott pályázata a nemzetközi értékelés során elérte a 13 pontos szakmai küszöböt, de nem kapott támogatást.

TÁMOGATHATÓ TEVÉKENYSÉGEK

A pályázat keretében az alábbi tevékenység támogatható:

  • Üzleti tervet is tartalmazó megvalósíthatósági tanulmány elkészítése

PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

A támogatási kérelmet a www.palyazat.gov.hu oldalon keresztül elérhető Pályázati e-ügyintézés felületen történő bejelentkezést követően, on-line pályázati kitöltő programmal kell elkészíteni.

A támogatási kérelmek (elektronikus) benyújtása a kitöltő program élesítésétől folyamatosan, de legkésőbb 2018. szeptember 28. 12 óráig lehetséges. Támogatás a rendelkezésre álló keret erejéig nyújtható.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. / Postacím: 1438 Budapest, Pf. 438.
E-mail: nkfialap@nkfih.gov.hu / www.nkfih.gov.hu / Telefon: +36 1 795 9500

A teljes pályázati felhívás ás dokumentáció letölthető innen:

Hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést?

Jelentkezz ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthesselek az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthatsz. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kapsz, semmi spam!

FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkoztál, kérlek, nézd meg a levélszemét mappát és ha ott a levél, helyezd át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsd el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://nkfih.gov.hu/palyazatok/nkfia-palyazatok/palyazati-felhivasok/2018/kkv-fejlesztesi-eszkoz-rasegito/horizont-2020-kkv


Horizont 2020 KKV fejlesztési eszköz rásegítő pályázat
5 1 szavazat

A bejegyzést jelenleg 3 látogató olvassa.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *