JOGI NYILATKOZAT / ÁSZF


A weboldal böngészésével, bármely oldalának megnyitásával Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket.

Szerzői jog

Jelen webhely tulajdonosa és üzemeltetője az Alaris Consulting Bt. melynek székhelye 1104 Budapest, Kéknyelű u. 5/B., adószáma: 20921066-2-42.

A weboldal készítése során a szerkesztő részben külső forrást használ, az így átvett engedélyezett tartalmak esetében megjelöli a tartalom eredeti forrását. Minden más a weboldalon található tartalom a szerző szellemi terméke.

A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, az Alaris Consulting Bt.-nek a szellemi termékét képező tartalmakat, valamint az általa egyedileg szerkesztett tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője, mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személyek honlapján, hírlevelében, nyomtatott kiadványaiban bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként 70.000 Forint összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. – (C) 2012. – www.kerdezztervezzpalyazz.hu. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

Adatkezelés

A weboldal üzemeltetője tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat.

Weboldalunkon a látogatóknak lehetősége van ingyenes hírlevelünkre feliratkozni. Az így birtokunkba került adatokat sem a blog szerkesztősége, sem az oldalt fenntartó Alaris Consulting Bt. harmadik személy részére nem szolgáltatja ki. A birtokunkba került e-mail címeket kizárólag arra a célra használjuk, amely cél miatt azt a felhasználó rendelkezésünkre bocsátotta.

Felelősség

Jelen webhely tartalmát a lehető leggondosabban, legjobb tudásunk szerint állítjuk össze. A webhely azonban kizárólag tájékoztató jelleggel működik, a weboldalon található információ nem minősül konkrét tanácsadásnak és az ezekre alapuló bármilyen döntés kizárólag  a felhasználó saját felelőssége.