Ismételten kiírásra került az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás Tolna megyébenTolna Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a legalább egy hónapja nyilvántartott álláskeresők vagy rehabilitációs ellátásban részesülő személyek számára vállalkozói készségük, hajlandóságuk előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzése érdekében.

Pályázati úton vissza nem térítendő tőkejuttatás vállalkozóvá válás támogatás igényelhető, mely iránt a Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályához nyújtható be pályázat, ahol a pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a 74/505-680-as telefonszámon.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 07.

A fentiek mellett hat havi, a minimálbér összegének erejéig terjedő vissza nem térítendő támogatás igényelhető, melyet az álláskereső lakó-, tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán lehet kérelmezni.

vvt1_post


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/tolna/hirek/ismetelten-kiirasra-kerul-az-allaskeresok-vallalkozova-valasat-elosegito-tamogatas-2018-ban


Ismételten kiírásra került az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás Tolna megyében
Értékelés

A bejegyzést jelenleg 14 látogató olvassa.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *