Módosult az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás 2017. évi pályázati felhívása Csongrád megyében


Módosult az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő tőkejuttatás támogatás 2017. évi pályázati felhívásának benyújtási határideje!

2017. augusztus 31. helyett 2017. szeptember 29-ig van lehetősége az álláskeresőknek pályázatuk benyújtására!

A támogatási formával kapcsolatban bővebb információt Ráczné Gyeviki Zsuzsanna munkaerőpiaci szakügyintéző nyújt a 62/561-541-es telefonszámon.

A pályázatról bővebben itt olvashat:

Pályázat álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás igénybevételére Csongrád megyében 2017

Hasznosnak tartotta ezt a bejegyzést?

Jelentkezzen ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthessem az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthat. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kap, semmi spam!

FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkozott, kérem, nézze meg a levélszemét mappáját és ha ott a levél, helyezze át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsa el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://csongrad.munka.hu/engine.aspx?page=showcontent&content=csongrad_palyazatok_20170227_2


Módosult az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás 2017. évi pályázati felhívása Csongrád megyében
5 1 szavazat

A bejegyzést jelenleg 1 látogató olvassa.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *