KÉRDEZZ TERVEZZ PÁLYÁZZ

+36 1 610-7363 | info@kerdezztervezzpalyazz.hu | www.kerdezztervezzpalyazz.hu

Munkahelymegőrző támogatás:

Ismerje meg a pályázat 5 kritikus pontját,

amelyen cége és a támogatás sikere múlik!

Munkahelymegőrző támogatás 2017
  • Ismerje meg a buktatókat: amit sajnos sokan nem mondanak el a pályázattal kapcsolatban, holott minden itt dől el. Tudja meg, indulhat-e egyáltalán a pályázaton, van-e esélye nyerni, vagy minden kifizetett forint kidobott pénz!
  • Hozza ki a legtöbbet a pályázatból: hiszen itt nem elég csak megfelelni a feltételeknek, a garantált sikerhez bizony ütős érvekre lesz szüksége. Ismerje meg, milyen egy ideális pályázat és mi az, amit felejtsen el, ha nyerni szeretne! 

A munkahelymegőrző támogatás egy remek támogatási forma hiszen

  • néhány kivételtől eltekintve bármely olyan vállalkozás igényelheti, amely munkavállalókat foglalkoztat;
  • ez egy olyan támogatás, amelyben a már meglévő munkavállalalók foglalkoztatásához lehet igényelni vissza nem térítendő támogatást, nincs szükség létszámbővítésre;
  • a támogatás akár a munkavállalók bérének és járulékainak 90%-a is lehet akár 1 éven keresztül;
  • a vállalkozás a támogatást bármire költheti, tételesen nem kell elszámolnia vele.

Jól hangzik igaz? Nem túl szép hogy igaz legyen?

Nos, a pályázat valóban létezik és a fenti állítások is igazak mind, mégis, ha ez ennyire egyszerű volna, nem igényelné ezt minden vállalkozás? Kinek ne jönne jól néhány hozzávágott ingyen millió?

És ha már "osztogatják" az ingyen milliókat, vajon mi alapján rangsorolnak? A vállalkozó két szép szeméért, vagy aki kapja marja alapon működik a dolog, "amíg a készlet tart"? Ki az esélyesebb, aki nagyobb bajban van, vagy aki a támogatást hatékonyabban tudja felhasználni?

Ugye ezek a kérdések Önben is megfogalmazódtak?

Soha eddig nem publikált, őszinte tanácsok szakértőktől első kézből!

Manapság nagyon sok pályázatíró cég kifejezetten ezekre a támogatásokra „szakosodik”, kihasználva a vállalkozók tájékozatlanságát, sokszor eltúlzott lehetőségként mutatják be a munkahelymegőrző támogatást, mint forrásszerző lehetőséget, nem tájékoztatva megfelelően a cégvezetőket a valódi esélyekről és lehetőségekről. A pályázó cégek közül 10-ből 8 csalódik, teljes joggal érzi magát átverve, holott őszinte és objektív tájékoztatással garantáltan mindkét fél többre jutna.

Ne égesse a pénzét feleslegesen, lásson a rendszer mögé!

Ehhez hasonló tájékoztató füzettel, még garantáltan nem találkozott. Itt nem értékesítői sablonszövegeket fog olvasni, hanem őszinte tájékoztatást a bírálat során kizáró, vagy negatív tényezőkről, és olyan valódi, kézzelfogható tanácsokat és példákat is kap, amely önmagában milliós támogatást eredményezhet Önnek, vagy rávilágíthatja, hogy felesleges időt és több százezer forintot pazarolnia a reménytelen küldetésre.

Kattintson a gombra és már olvashatja is!

Legyen minden vállalkozó tájékozottabb!

Ha ezeket az információkat fontosnak tartja, esetleg egy hasonló helyzetben Ön is fizetett már ki feleslegesen pénzt, ossza meg vállalkozó ismerőseivel ezt az oldalt! Legyen minden vállalkozó tájékozottabb!