INGYENES ONLINE PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS


Az Ingyenes Online Pályázati Tanácsadás célja

Az online pályázati tanácsadás célja, hogy a kérdezők viszonylag gyorsan, akár személyazonosságuk, illetve vállalkozásuk adatainak megadása nélkül is alapvető információkat szerezhessenek, amelyek ismeretében egy pályázati kérdésben, vagy azokra való felkészülésben kellő tájékozottsággal tudjanak döntést / döntéseket hozni.

Az online pályázati tanácsadás természetesen nem képes helyettesíteni a hagyományos tanácsadói tevékenységet, de remek eszköze az általános tájékozódásnak. A pályázati tanácsadás online változatával Ön jelentős mennyiségű időt és pénzt spórolhat meg, főleg akkor, ha még csak az ötletelés szintjén tart és nem biztos a dolgában.

Az online pályázati tanácsadás nagy előnye, hogy a kérdező úgy juthat valódi válaszhoz, hogy közben nem kell tartania attól, hogy konkrét válasz helyett egy fantasztikus üzleti ajánlatot, vagy egy lelkes és kitartó üzletkötőt kap… holott ő csak egyetlen kérdésre kereste a választ.

Az online pályázati tanácsadás INGYENES!

Nekem, illetve segítő tanácsadóimnak egy űrlap kitöltésével küldheti el kérdését, írhatja le problémáját, melyre 5 napon belül, a megadott e-mail címre megküldjük a választ.

A szakértőket keresheti bármely pályázati vonatkozású kérdéssel. Akkor is tudunk segíteni, ha már van konkrét fejlesztési elképzelése, vagy akár beadott/megnyert pályázata, és akkor is, ha még csak általánosságban szeretne tájékozódni. Nem csak vállalkozások számára nyújtjuk online pályázati tanácsadásunkat, várjuk civil szervezetek, intézmények, önkormányzatok és vállalkozás indítását tervező magánszemélyek megkeresését is.

Az online pályázati tanácsadás NEM NYILVÁNOS!

Az elektronikus leveleket csak szakembereink olvassák, a hozzánk küldött leveleket bizalmasan kezeljük, és azokat sehol nem tesszük közzé.

Az online pályázati tanácsadás TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

Kérem, vegye figyelembe, hogy az online pályázati tanácsadás bizonyos konkrét esetekben, nem alkalmas a probléma teljes körű feltárására, így az adott válasz sem lehet minden kétséget kizáró. Az online pályázati tanácsadás során ugyanis csak korlátozottan ismerhetőek meg a körülmények, nincs módunk személyes konzultációra, vagy a dokumentumok áttekintésére, ezért az online válaszainkra alapuló bármilyen döntés kizárólag a kérdező saját felelősségére történik, az online pályázati tanácsadás igénybevételével adott információkért semmilyen felelősséget nem áll módunkban vállalni. Amennyiben a kérdésére adott válaszunk alapján, úgy érzi, hogy döntése meghozatalához további és teljes körű pályázati tanácsadásra van szüksége, jelezze szakértőnknek egy válaszlevélben, így tájékoztatni tudjuk a lehetőségekről.

Ha kérdésére 5 napon belül NEM KAP VÁLASZT!

Sajnos gyakran előfordul, hogy a helytelenül megadott e-mail cím, a megtelt postaláda, vagy a levelezőrendszer biztonsági beállításai miatt a válasz a tanácsadó önhibáján kívül nem érkezik meg, és a kérdező felelet nélkül marad.

Kérjük, hogy az ilyen esetek elkerülése érdekében:

  • Az űrlap elküldése előtt mindig ellenőrizze, hogy e-mail címét pontosan adta meg. Leggyakrabban előforduló hiba az elgépelés, vagy a hibás e-mail cím végződés (pl. .com helyett .hu)
  • Ha a levél nincs Beérkező üzenetek, levelek között, akkor ellenőrizze a „Spam” / „Levélszemét” mappát. Ha ott a levél, helyezze át azt a Beérkező üzenetek közé, és távolítsa el a spam / levélszemét címkét. Ezek után vegye fel a feladót a címtárba, címjegyzékbe, vagy adja a megbízható feladók listájához, így a jövőben biztos lehet benne, hogy a levél rendben megérkezik a postaládájába.
  • Ha a levél nincs Beérkezett levelek között, és a „Spam” / „Levélszemét” mappában sem, akkor kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, küldje el üzenetét újra, akár az űrlap újbóli kitöltésével, akár sima üzenetben az info@kerdezztervezzpalyazz.hu címre és jelezze, hogy korábbi üzenetére nem kapott választ.

INGYENES ONLINE PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS ŰRLAP

* -gal jelölt mezők kitöltése kötelező