Pályázat általános iskolai tornatermek felújítására


Pályázat általános iskolai tornatermek felújítására 2018


PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény által bevezetett mindennapos testnevelés megvalósítása sok általános iskolában a mai napig nehézséget okozhat a szűkösen rendelkezésre álló infrastrukturális lehetőségek miatt, ehhez próbál segítséget nyújtani a Tízpróba Magyarország Kft. egy felújítási támogatás nyújtásával.

A pályázat alapvető célja, hogy a felújítási összeg szakszerű és hatékony felhasználásával az általános iskolák rendelkezésére álló infrastrukturális lehetőségek (tornaterem, futófolyosó, edzőszoba stb.) szélesedjenek, ezáltal még több gyermek sportolhasson megfelelő környezetben.

PÁLYÁZÓK KÖRE

A Klebersberg Intézményfenntartó Központ (továbbiakban: KLIK), valamint bármely önkormányzat által működtetett és fenntartott általános iskola az egész ország területén. A pályázatot az iskola nyújtja be, és az intézmény képviseletére jogosult személyek írják alá.

A pályázaton nem vehet részt a korábbi években meghirdetett „Sportból a legtöbbet” pályázaton támogatást elnyerő oktatási intézmény.

Az értékelés szempontjai

  • Megvalósíthatóság 40 pont
  • Érintett tanulók száma 15 pont
  • Rendelkezésre álló infrastruktúra és a felújítás következtében szélesedő sportolási lehetőségek száma 30 pont
  • Oktatók szakmai háttere 15 pont

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE, MÉRTÉKE

A benyújtott pályázatokat a Tízpróba Magyarország Kft. értékeli, melyek közül 10 – a legtöbb pontot kapott – nyertes kerül kiválasztásra.

A nyertes pályázatok maximális támogatási összege: 6.350.000 Ft

PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

A pályázatot 2018. 02.23- tól 2018. 03.30- ig lehet benyújtani a jelen kiírásban foglaltak szerint.

A 2018. 03.30 -án 24:00-ig e- mailben elküldött pályázat még határidőben benyújtottnak tekintendő.

A pályázatot elektronikus úton a tárgy mezőben az iskola nevének megjelölésével a sportbolalegtobbet@decathlon.com email címre az intézmény képviseletére jogosult (KLIK fenntartású intézmény esetén tankerület igazgató és intézményvezető, önkormányzati fenntartású intézmény esetén polgármester) aláírásával ellátva kell beküldeni.

A pályázat elvárt tartalma

  • Komplett műszaki tartalommal rendelkező felújítási terv a jelenlegi infrastrukturális háttér bemutatásával.
  • A pályázati anyagba bele kell foglalni, hogy a testnevelési tantervet milyen módon segíti a felújítás esetleges megvalósulása (a részletes tanterv nem szükséges), továbbá mellékelni szükséges a jelenleg rendelkezésre álló összes tornaterem és edzőhelyiség listáját, fotóval illusztrálva.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

A pályázati kiírással kapcsolatos kérdésekben felvilágosítás kérhető az alábbi e-mail címen: sportbolalegtobbet@decathlon.com

A teljes pályázati felhívás ás dokumentáció letölthető innen: Pályázat általános iskolai tornatermek felújítására

Hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést?

Jelentkezz ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthesselek az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthatsz. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kapsz, semmi spam!

FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkoztál, kérlek, nézd meg a levélszemét mappát és ha ott a levél, helyezd át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsd el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: https://www.decathlon.hu/tornaterem-felujitas.html?opeco=opeco:footer-sportbol-a-legtobbet&type=opeco


Pályázat általános iskolai tornatermek felújítására
5 2 szavazat

A bejegyzést jelenleg 13 látogató olvassa.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *