Pályázat “Minősített Közművelődési Intézmény Cím” és “Közművelődési Minőség Díj” elnyerésére 2018


Pályázat Minősített Közművelődési Intézmény Cím és Közművelődési Minőség Díj elnyerésére 2018


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is pályázatot hírdet a Minősített Közművelődési Intézmény Cím és a Közművelődési Minőség Díj elnyerésére. Az elismerések odaítélésének célja a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésének ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés eredményeinek elismerése.

A PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA

A “Minősített Közművelődési Intézmény Cím” azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A “Minősített Közművelődési Intézmény Cím” elnyerését igazoló okiratot az emberi erőforrások minisztere 2019 januárjában a Magyar Kultúra Napja alkalmából adja át. A cím viselésére három évig jogosult az intézmény, a tényt jogosult dokumentumain is feltüntetni.

A “Közművelődési Minőség Díj” olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtó közművelődési szervezetnek adható, amely rendelkezik a Minősített Közművelődési Intézmény Címmel.  A “Közművelődési Minőség Díj”-ban részesült közművelődési intézmény az elismerést az adományozás évének feltüntetésével folyamatosan használhatja, a díj vissza nem vonható.

PÁLYÁZÓK KÖRE

Pályázatot nyújthat be bármely, Magyarország területén működő, közművelődési feladatokat ellátó – a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény hatálya alá tartozó – intézmény.

PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

A pályázati szándékot az Előjelentkezési lap kitöltésével és a minősítési eljárásért fizetendő díj befizetését igazoló bizonylat másolatával – legkésőbb a pályázati kiírásnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján való megjelenését követő 30 napon belül (2018. április 28) postai feladási dátummal – kell jelezni a Szakmai Minősítő Testületnek címzett, a Nemzeti Művelődési Intézet címére küldött levélben (1101 Budapest, Corvin tér 8).

A minősítési eljárásért fizetendő díj összege a címpályázat esetén 100.000Ft, a díjpályázat esetén 200.000Ft, melyet a Nemzeti Művelődési Intézet MNB 10032000-01425334-00000000 számlaszámára kell átutalni. A díj tartalmazza intézményenként egy fő részvételét a pályázat benyújtására felkészítő képzésen, valamint konzultációs lehetőséget a pályázat beadásáig.

Azoknak az intézményeknek, melyek az Előjelentkezési lapon jelezték az egy fő képviselő részvételi szándékát a pályázati felkészítő képzésen, a Nemzeti Művelődési Intézet egynapos felkészítő képzést tart, melynek idejéről és helyéről a jelentkezőket értesíti.

A pályázatokat a www.nmi.hu honlapon online feltöltéssel kell benyújtani. A pályázat online végleges feltöltése 2018. szeptember 15.

A pályázat véglegesen mentett formátumát nyomtatva, összefűzve, egy példányban, postai úton kell benyújtani – a Szakmai Minősítő Testületnek címzett – a Nemzeti Művelődési Intézet címére levélben. A pályázat postára adásának határideje: 2018. szeptember 15.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

A Nemzeti Művelődési Intézet a pályázat feltételeiről általános tájékoztatókat tart, melynek időpontjai és helyszínei a www. nmi.hu honlapon jelennek meg.

A pályázat teljes dokumentációja letölthető innen: Pályázat “Minősített Közművelődési Intézmény Cím” és “Közművelődési Minőség Díj” elnyerésére 2018

Felvilágosítás kérhető:
Kary József
Mobil: +36 20 282 9865
E-mail: kary.jozsef@nminkft.hu

Hasznosnak tartotta ezt a bejegyzést?

Jelentkezzen ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthessem az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthat. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kap, semmi spam!

FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkozott, kérem, nézze meg a levélszemét mappáját és ha ott a levél, helyezze át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsa el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://www.kormany.hu/download/6/2c/51000/kmd.zip#!DocumentBrowse
Fotó: Csipkefa Gyermekkönyvtár – Forrás: http://www.pecs.hu/tartalmak/Csipkefa_Gyermekkonyvtar


Pályázat “Minősített Közművelődési Intézmény Cím” és “Közművelődési Minőség Díj” elnyerésére 2018
5 1 szavazat

A bejegyzést jelenleg 25 látogató olvassa.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *