Pályázat önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásának támogatására


Pályázat önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásának támogatására


PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA

A Belügyminisztérium pályázatot hirdet Magyarország 2016. évi központi költségvetéséról szóló 2015. évi C. törvén alapján települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásra.

A pályázat célja az 5000 fő lakosságszámot meg nem haladó település települési önkormányzat szociális célú tűzifa vásárlásának vagy szénvásárlásának támogatása.

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

Pályázat keretösszege: 3 000 millió Ft.

Az igényelhető mennyiség az önkormányzat 2015. évi átlagos közfoglalkoztatási létszám adatának, illetve a 2016. január 1-ei lakosságszámból a 80 év feletti korcsoportos adatának együttes száma alapján kerül meghatározásra.

PÁLYÁZÓK KÖRE

  • 5000 fő lakosságszámot meg nem haladó települési önkormányzatok

TÁMOGATHATÓ TEVÉKENYSÉGEK

Az önkormányzat egy fajta tüzelőanyag megvásárlásához igényelhet támogatást.

PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

Pályázatok elektronikus rögzítésének határideje: 2016. szeptember 30.

A pályázatok papír alapon történő beadásának határideje: 2016. október 3.

A teljes pályázati felhívás letölthető innen: Pályázat önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásának támogatására

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

A pályázók a pályázati kiírással és a támogatás felhasználásával kapcsolatos szakmai kérdéseikkel a Belügyminisztérium Önkormányzati gazdasági Főosztályához (06-1/441-1690) fordulhatnak.

Hasznosnak tartotta ezt a bejegyzést?

Jelentkezzen ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthessem az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthat. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kap, semmi spam!

FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkozott, kérem, nézze meg a levélszemét mappáját és ha ott a levél, helyezze át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsa el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://www.kormany.hu/download/1/3a/c0000/p%C3%A1ly%C3%A1zati%20ki%C3%ADr%C3%A1s.pdf#!DocumentBrowse
Fotó: GraphicStock


Pályázat önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásának támogatására
Értékelés

A bejegyzést jelenleg 8 látogató olvassa.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *