PÁLYÁZÓKÉPESSÉG VIZSGÁLAT / PÁLYÁZATI AUDIT


 • Szeretné, ha megvizsgálnánk vállalkozásának, egyéb szervezetének, vagy egy új üzleti elképzelésének „pályázóképességét”?
 • Kíváncsi, milyen lehetséges projekteket valósíthat meg pályázati forrásból és mi az, ami gátat szabhat tervezett fejlesztéseinek?
 • Szeretne konkrét útmutatást kapni arra vonatkozóan, hogy Önnek milyen teendői vannak még a pályázatok megjelenése előtt?
 • Szívesen hallana konkrét tippeket és trükköket, amelyek alkalmazásával az új pályázati ciklusban bizonyosan sokat profitálhat?
 • Önnek is elege van a pályázati tanácsadóknak álcázott szakképzetlen ügynökökből?

AKKOR PÁLYÁZATI AUDIT SZOLGÁLTATÁSUNKAT ÖNNEK AJÁNLJUK!

A pályázati audit során szakértő kollégáimmal segítünk Önnek beazonosítani szervezetének/üzleti elképzelésének pályázati lehetőségeit és korlátait, személyre szabott és konkrét javaslatokat teszünk ötletei sikeres megvalósításához.

A pályázati audit során az Ön által szolgáltatott, valamint a publikus forrásból rendelkezésre álló információk alapján feltérképezzük vállalkozása/szervezete erős és gyenge pontjait és rávilágítunk a pályázati szempontból fontos tényezőkre.

Akkor is tudunk segíteni, ha már van konkrét fejlesztési elképzelése és akkor is, ha még csak általánosságban szeretne tájékozódni. Nem csak vállalkozások számára nyújtunk tanácsadást. Várjuk civil szervezetek, intézmények, önkormányzatok jelentkezését is.

SZAKÉRTŐK SEGÍTSÉGÉT KÉRJE!

Pályázni szeretne? Valószínűleg azonnal – kérésre vagy kéretlenül – több tucat “tanácsadó” siet segítségére. Az interneten vállalkozások hada kínál ingyenes pályázati audit vagy pályázati előminősítés szolgáltatást és kéri, hogy ehhez mindössze ki kell töltenie az oldalukon található egyszerű űrlapot. Legyen körültekintő még akkor is, ha mindez Önnek egy forintjába sem kerül. Talán ismeri Ön is a mondást: Gyakran a legdrágább tanácsadás az ingyenes tanácsadás.

Az ilyen űrlapoknak például önmagában a világon semmi értelme, nem más, mint egy kapcsolat felvételi űrlap, amely alapján egy értékesítő kolléga felhívja Önt és megpróbálja szolgáltatásaikat értékesíteni. Tisztelet a kivételnek, de az ilyen előminősítésnek álcázott kapcsolatfelvételek kizárólagos célja, hogy fejlesztési elképzeléseihez rendelkezésre álló pályázati lehetőséget ajánljanak, majd a pályázat elkészítésére szerződjenek. Aktuális pályázati lehetőség hiányában esetleg bekerüljenek a cég adatbázisába, majd megfelelő pályázat megjelenése esetén értesítik Önt. Ezzel természetesen semmi baj nincs, csak éppen ez nem tekinthető szakszerű pályázati auditnak, vagy pályázati előminősítésnek. Ez nem más, mint egy ingyenes pályázatfigyelő szolgáltatás, amelyet szinte az összes tanácsadó cég végez ma Magyarországon.

Gondoljon csak bele, mennyire lesz személyre szabott és konkrét az olyan pályázati előminősítés, amely néhány általános adaton alapszik, és amely az érdeklődőre bízza, hogy egy fejlesztési elképzelés esetén mi a lényeges és lényegtelen információ?

„Autószerelő vagyok, új műhelyt szeretnék Miskolcon.”

 • Sok információt tudtunk meg? Fogalmazzunk úgy, a lényeg benne van.
 • Tudunk személyre szabott javaslatokat tenni? Természetesen, amennyiben az már személyre szabottnak tekinthető, hogy nem küldünk neki nyugat-magyarországi, turisztikai szálláshelyfejlesztésre irányuló pályázati lehetőségeket.
 • Szakszerű pályázati tanácsadást végeztünk? Nem.

A pályázati tanácsadás és pályázati audit lényege, hogy célzott kérdésekkel minden – a pályázatok szempontjából lényeges – körülményt megismerjünk, azt sok éves tapasztalatunk és szakmai felkészültségünk alapján összerendezzük és képesek legyünk fejlesztési/pályázati alternatívákat ismertetni, úgy hogy az érdeklődő mérlegelni tudjon.

Ne felejtsük el, egy sikeres vállalkozó, csakúgy mint a pályázati szakértő nem pályázatban és projektben, hanem stratégiában gondolkodik. A pályázat csak egy eszköz valós céljaink megvalósításához!

A szakszerű pályázati audit célja tehát nem csak a lehetőségek feltérképezése, hanem olyan komplex tanácsadás is egyben, amelynek révén

 • maximalizálható a pályázati forrásfelhasználás hatékonysága és
 • minimalizálható a folyamat során jelentkező és a beruházás sikeres megvalósítását, fenntartását nehezítő vagy akár meghiúsító kockázatok száma.

Természetesen a pályázati előminősítés nem csodaszer, önmagában még nem lesz elegendő ahhoz, hogy másnap pályázzon. De nem is ez a célja. A cél az, hogy iránymutatást adjon, megadja a szükséges információkat ahhoz, hogy aztán projektjét szakszerűen megtervezhesse, hogy számolni tudjon a várható feltételrendszerrel, valamint konkrét útmutatást adjon arra vonatkozóan, milyen előzetes intézkedésekre van szükség Ön részéről a pályázóképesség eléréséhez.

HOGYAN FOG MŰKÖDNI A PÁLYÁZATI AUDIT?

Tisztában vagyunk vele, hogy az Ön idejét lefoglalja vállalkozása sikeres működtetése, ezért a pályázati auditot úgy alakítottuk ki, hogy maximálisan alkalmazkodjon az Ön igényeihez és a lehető legkisebb időráfordítással a lehető legtöbbet profitáljon belőle.

Feleslegesen nem raboljuk az idejét, abból nekünk is ugyanolyan kevés van. Olyan kérdéseket nem teszünk fel, amelyet más forrásból is megtudhatunk. Viszont vannak kérdések, amire csak Ön tudhatja a választ és a sikeres audit lényege is ezekben a célzott és lényegre törő kérdésekben és az Őszinte válaszokban rejlik.

Ön a jelentkezési lap kitöltésekor, megszabhatja, hogy mikor és milyen módon kíván rendelkezésünkre állni. Az adatgyűjtést végezhetjük személyes találkozó keretében, de mód van egy rövid telefonos interjúra is. Az adatok feldolgozását követően az eredményeket egy telefonos vagy személyes konzultáció során átbeszéljük, ahol lehetősége van további konkrét kérdéseket is feltenni. Az eredményeket és a konkrét javaslatainkat későbbi tanulmányozás céljára papír alapon is megkapja tőlünk.

A konzultáció személyre szabott. Az Ön vállalkozását, szervezetét, elképzeléseit vizsgáljuk meg, ezekre adjuk a sok éves tapasztalatunk alapján a legjobb javaslatokat. A személyes kérdéseire, problémáira adunk válaszokat.

Tudja, miért nem kap ma hasonló a kisvállalkozók számára is azonnal alkalmazható tanácsokat? Miért nem gyakorlati tudást ad át Önnek a pályázati szakértője a pályázati előminősítés során?

 1. Mert nem pályázati szakértő, mert nem felkészült, vagy nincs elég tapasztalata ahhoz, hogy ne csak pályázati kiírásokban gondolkodjon, hanem stratégiai és üzleti szempontokat is mérlegeljen. Legtöbbször sajnos nem is pályázati tanácsadóval találkozik ilyenkor, hanem értékesítővel / ügynökkel, aki ismeri ugyan a pályázati kiírások zömét, de korántsem tekinthető pályázati szakértőnek.
 2. Mert sajnos Magyarországon dívik tudatlanságban tartani a potenciális ügyfelet, attól tartva, hogy ha megtudja amit akar, már nem lesz szüksége ránk.

Mi nem félünk megosztani Önnel tudásunkat és tapasztalatainkat. Hiszünk abban, hogy a tudás átadása mindkettőnk érdeke. Ön kedvező feltételek mellett és kötelezettségek nélkül választ kap kérdéseire, ami pedig minket pályázati tanácsadókat illet, egyre több lesz Magyarországon a pályázóképes, fejlődő, pénzügyileg erősödő vállalkozás, azaz a potenciális ügyfélkörünk. Ennyire egyszerű.

A PÁLYÁZATI AUDIT AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRŐL IGÉNYBE VEHETŐ!

A mai modern technika segítségével megoldható, hogy az audit akár személyes találkozó nélkül is megvalósulhasson, bár én hatékonyságát tekintve előnyben részesítem a személyes találkozót, és Önnek is ezt javaslom.

A PÁLYÁZATI AUDIT SZOLGÁLTATÁS DÍJA

pályázati audit szolgáltatás dijak

JELENTKEZZEN PÁLYÁZATI AUDIT SZOLGÁLTATÁSUNKRA

Ha Ön is szeretne szakszerű pályázati előminősítést kapni, nem kell mást tennie, mint néhány egyszerű lépésben megrendelni szolgáltatásunkat. A megrendelés menete a következő:

 1. Töltse ki az űrlapot a lenti linkre kattintva!
 2. A kitöltött űrlap adatai alapján kiállítunk Önnek egy megrendelés visszaigazolást és egy proforma számlát
 3. Amint a számlán szereplő összeg beérkezik a számlánkra, az Ön által meghatározott módon és elérhetőségen szakértőnk keresni fogja

A PÁLYÁZATI AUDIT SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSÉHEZ KATTINTSON IDE! >>>

Lehetősége van egyszerre több, az Ön érdekeltségébe tartozó vállalkozásra / egyéb szervezetre vonatkozó pályázati audit szolgáltatás megrendelésére is. Kérem ebben az esetben, minden egyes szervezetre külön megrendelőt töltsön ki és a megjegyzés rovatba tüntesse fel, hogy TÖBB AUDIT EGYBEN. Kettő vagy több pályázati audit együttes megrendelése esetén a végösszegből további 10%-os mennyiségi kedvezményt nyújtunk.

100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

 1. Ha a pályázati audit kézhezvételét követően úgy érzi nem volt hasznos a tanácsadás, akkor jelezze szakértőnknek, és a szolgáltatás díját visszautaljuk számlájára.
 2. Ha viszont elégedett volt a szolgáltatásunkkal, és ezek alapján teljes körű pályázati tanácsadást vesz tőlünk igénybe, akkor a pályázati audit díját beleszámítjuk a további költségeibe!Ha bármilyen további kérdése merülne fel a Pályázati Audittal, vagy a jelentkezéssel kapcsolatban, keressen bizalommal a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink bármelyikén.