PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ MEGOLDÁSOK


Pályázati tanácsadás terén nyújtott szolgáltatásaink elsősorban mikro- kis- és középvállalkozásoknak, vállalkozás indítását tervező magánszemélyeknek, intézményeknek, civil szervezeteknek szól. Személyre szabott, rugalmas és költséghatékony megoldások. Találja meg Ön is a terveihez/igényeihez leginkább illő megoldást!


ÉVES CSOMAGAJÁNLATAINK

START
2.500Ft/hó
vagy 25.000 Ft / év
bizonytalan kezdőknek, vállalkozás indítását tervező magánszemélyeknek a tervezés és felkészülés időszakára
ha igényli a személyre szabott szakszerű és folyamatos tanácsadást
1x2 óra konzultációval (személyes, telefon, skype)
20% kedvezménnyel minden további szolgáltatásunkból
 
 
NONPROFIT
8.000Ft/hó
vagy 85.000Ft / év
civil szervezeteknek, művészeknek, szakmai szervezeteknek sok kisebb összegű támogatás hatékony ügyintézéséhez
ha igényli a személyre szabott szakszerű és folyamatos tanácsadást
évi 4x2 óra konzultációval (személyes, telefon, skype)
pályázatok akár DÍJMENTES elkészítésével
 
 
VÁLLALKOZÓI
14.900Ft/hó
vagy 160.000 Ft / év
konkrét pályázati tervekkel rendelkező vállalkozásoknak, önkormányzatoknak, intézményeknek komplex pályázati szolgáltatás
ha igényli a személyre szabott szakszerű és folyamatos tanácsadást
KORLÁTLAN konzultációval (személyes, telefon, skype)
pályázatok DÍJMENTES elkészítésével
egyéb pénzügyi termékek ügyintézésével
 
KOMBINÁLT
23.500/hó
vagy 250.000 Ft / év
több kapcsolt vállalkozásnak, civil szervezetnek együttesen +2 vállalkozás vagy civil szervezet bevonásával
sok / jelentős beruházáshoz
ha igényli a személyre szabott szakszerű és folyamatos tanácsadást
KORLÁTLAN konzultációval (személyes, telefon, skype)
pályázatok DÍJMENTES elkészítésével
egyéb pénzügyi termékek ügyintézésével
pályázatokhoz kapcsolódó jogi, pénzügyi, számviteli tanácsadással

*Sikeres pályázatok esetén a pályázatok projekt menedzsment díja a megítélt támogatás 5%-a, KOMBINÁLT CSOMAG esetén a megítélt támogatás 2,5-3,5%-a.


EGYÉB, ÖNÁLLÓAN IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

ESETI SZAKMAI KONZULTÁCIÓ
5.500Ft

Ha külső szakértő iránymutatására van szüksége, akár a felkészülés, a pályázat elkészítése, vagy a fejlesztés megvalósítása során, de mégse szeretne ehhez egy teljes munkaidős pályázati tanácsadót alkalmazni/megbízni, válassza az igényeihez legjobban igazodó eseti szakmai konzultációnkat.

Konzultációt kérhet bármilyen pályázati probléma, illetve feladat vonatkozásában, akkor is, ha már van konkrét fejlesztési elképzelése, beadott / megnyert / megvalósított pályázata és akkor is, ha még csak általánosságban szeretne tájékozódni.

A konzultáció keretében nyújtunk segítséget azoknak a magánszemélyeknek is, akik vállalkozás indítását tervezik, de nem tudják, hogyan is kezdjenek hozzá, milyen szempontokat kell mérlegelniük a működési forma, tevékenységi körök, vagy éppen a legoptimálisabb adózási mód kiválasztásában.

Az eseti szakmai konzultáció segítséget nyújthat azon vállalkozásoknak, szervezeteknek is, akik az uniós elvárásoknak, illetve horizontális és esélyegyenlőségi szempontoknak is megfelelő szervezetfejlesztés terén igényelnek konkrét szakmai segítséget, legyen az humán erőforrás-, pénzügyi- vagy jogi vonatkozású.

Az eseti szakmai konzultáció történhet személyesen, telefonon, vagy akár skype-on keresztül is.

 


PÁLYÁZÓKÉPESSÉG VIZSGÁLAT / PÁLYÁZATI AUDIT
6.800Ft-tól

A pályázati audit során szakértő kollégáimmal segítünk Önnek beazonosítani szervezetének/üzleti elképzelésének pályázati lehetőségeit és korlátait, személyre szabott és konkrét javaslatokat teszünk ötletei sikeres megvalósításához.

A pályázati audit során feltérképezzük vállalkozása/szervezete erős és gyenge pontjait és rávilágítunk a pályázati szempontból fontos tényezőkre.

Akkor is tudunk segíteni, ha már van konkrét fejlesztési elképzelése és akkor is, ha még csak általánosságban szeretne tájékozódni. Nem csak vállalkozások számára nyújtunk tanácsadást. Várjuk civil szervezetek, intézmények, önkormányzatok jelentkezését is.

 


PÁLYÁZATI PROJEKT MENEDZSMENT
50.000Ft-tól

Pályázatot nem csak megnyerni, hanem megvalósítani is kell. Örömteli dolog egy támogatói döntést kézhez venni, de a valódi kihívásokat rejtő feladat csak ezután kezdődik. Ha a projekt megvalósítása során, vagy a fenntartási időszakban a nyertes pályázó bármilyen szabálytalanságot követ el, vagy valamilyen kötelezettségét határidőre nem teljesíti, akkor azon túl, hogy az önerőből megvalósított beruházásához végül egy forint támogatást sem kap, a jövőre nézve is súlyos következményekkel kell számolnia.

Pályázati projekt menedzsment szolgáltatásunk keretében vállaljuk sikeres pályázatok esetén a pályázatok utógondozását, teljes monitoring tevékenységet a szerződés hatálya alatt, beleértve a fenntartási időszakot is. Szolgáltatásunk magában foglalja:

  • a támogatási szerződés előkészítését, megkötését
  • támogatási szerződés esetleges módosítását
  • igény esetén a helyszíni ellenőrzésen való részvételt
  • kapcsolattartást a Kiíró Hatóságokkal
  • Időszakos Beszámolók, Záró Beszámoló, Kifizetési kérelem, és egyéb felmerülő a Hatóságok által előírt dokumentáció összeállítását

 


BÁRMILYEN EGYÉB PÁLYÁZATI KÉRDÉSBEN IS KERESSEN BIZALOMMAL

* -gal jelölt mezők kitöltése kötelező