MAGAMRÓL


2000-ben szereztem közgazdász, vállalkozásszervező diplomámat Európai Integrációs szakirányon a budapesti Általános vállalkozási Főiskolán.

A főiskola utolsó évében történt, hogy egyik tanárunk az előadásán a következőket mondta: „Tudják, ha én az Önök helyében lennék, ilyen fiatal volnék, vállalkozásszervezést és európai integrációt tanulnék, biztosan pályázatíró céget alapítanék…”

Ez 1999-ben történt, amikor olyan, hogy pályázati tanácsadó cég még talán nem is létezett, de ha létezett is, biztosan nem annyi, mint manapság. Ekkor még nem voltunk ugyan az Unió tagjai, de már elérhetőek voltak az úgynevezett előcsatlakozási programok és támogatások, 2000-ben aztán elkészült az első Széchenyi Terv is a 2001-2006 közötti időszakra. Tudni lehetett tehát, hogy a vállalkozások számára a külső forrásteremtés egy egészen új formája jelenik meg és marad is hosszútávon elérhető, és az is nyilvánvaló volt, hogy szükség lesz majd tanácsadókra, akik irányt mutatnak és segítenek a vállalkozásoknak eligazodni ebben a sajátos útvesztőben.

Többen is voltunk, akik megfogadtuk tanárunk tanácsát és – bár mára külön utakon ugyan – de mindannyian azóta is pályázati tanácsadóként tevékenykedünk. Immár 15. éve követem tehát nyomon a magyarországi pályázati rendszer(eke)t és lehetőségeket, számos projekt előkészítésében és kivitelezésében vettem részt. Jelenleg saját tanácsadó vállalkozásom van, ahol tapasztalt kollégáimmal együtt elsődleges törekvésünk a személyre szabott és komplex iránymutatás. Ügyfeleim főként mikro-, és kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, ahol a feladat sosem a szerződéskötéssel kezdődik és sosem a pályázati dokumentáció leadásával végződik. Ez annál egy sokkal összetettebb és tartalmasabb partneri kapcsolat…

Pályázati tárgyú kérdéseiddel, problémáiddal keress bizalommal.

Pinczés-Kovács Magdolna, pályázati tanácsadó


Rólam mondták:

Nagyon segítőkészek, nagyon elégedett vagyok! Köszönöm Kata! és Magdolna!

★★★★★
5
Szuper!”
- Judit

Valódi segítség

★★★★★
5
Magdolna kérdéseimre szinte azonnal és nagyon részletes választ adott. Ajánlom őt mindenkinek, aki pályázati szakértőt keres.”
- Hajdúné Kozma Erika

kiemelkedő

★★★★★
5
Tisztelt Katalin! Nagyon köszönöm a gyors választ, és a segítséget amivel most már el tudunk indulni , tervezni, gondolkodni a további lépéseinken. Segítségére a továbbiakban is számítok. Köszönettel”
- Ruipné Szanyi Edina

Gyors és szakszerű válasz

★★★★★
5
KKV besorolással kapcsolatos kérdésemre gyors és szakszrű választ kaptam,ami támogatás intenzítás meghatározásánál igen hasznos.”
- Mária

Hasznos válasz érkezett

★★★★★
5
Kedves Magdolna! Nagyon köszönöm a pályázattal kacsolatos válaszát, nagy segítségemre volt. Örülök, hogy van ilyen jellegű segítségnyújtás. További sok sikert Önöknek! Katalin”
- Gödené Katalin

alapos, gyors, közérthető tájékoztatás

★★★★★
5
Egyéni vállalkozás létesítésével kapcsolatban merült fel kérdésem. Alapos, gyors, közérthető tájékoztatást kaptam, nemcsak a magyar lehetőségekről, hanem az EU-s pályázatokról is. Köszönet érte!”
- Nagy Tünde

Nagyon hasznos volt köszönöm szépen a tanácsot

★★★★☆
4
Nagyon jó az oldal csak így tovább köszönöm szépen kielégítő tanácsot. Tisztelettel :lenger zoltán.”
- lenger zoltan

Gyors, szakszerű

★★★★★
5
Nagyon gyors, teljesen érthető és nagyon segítőkész, nagyon hasznos és praktikus dolgokkal látott el. Válaszát még egyszer köszönöm!”
- K-né

Korrekt-gyors-világos!

★★★★★
5
Köszönöm a világos,érthető Választ! Sok ködösítés után legalább tudom, tudjuk a közel jövőben semmi jóra nem számíthatunk. Budapest továbbra is büntetésben van. Gratulálok a munkájához! Az értékes információkat nem "eladni" akarja hanem "közkinccsé" tenni. Köszönöm és elismerésem!”
- Pálmai István

Részletes válasz

★★★★★
5
Feltett kérdésemre részletes és korrekt választ kaptam. Köszönöm!”
- B. Sz.

Végre ugy látom vannak lehetöségek

★★★★★
5
Remélem müködnek is a lehetöségek az után tudok igazán értékelni”
- Bánó Mátyás

Minden kérdésemre maradéktalanul válaszoltak, amit köszönök.

★★★★☆
4
- Lívia
★★★★★
5
Köszönöm hasznos és érthető a válasz amit kaptam a kérdésemre.”
- Dobronyi Zoltánné

Borászat inditása

★★★★★
5
Köszönjük a mindenre kiterjedő alapos választ,világosan látszik az a profizmus,ahogy kérdéseinkre lépésről lépésre kaptunk választ.Nagyon tetszik az a lelkiismeretes hozzáállás is,ahogy ügyünkben állást foglalt.Köszönjük szèpen! Pályázati projekt ügyben mindenképp szeretnénk hogy eljárjon. Csak ajánlani tudjuk,és mégegyszer köszönjük!”
- Attila

Több információt kaptam, mint amire számítottam! Köszönöm

★★★★★
5
- Csábiné Benedek Katalin

Ha segitseg kell, No1!!!

★★★★★
5
Koszonom a felvilagositas. Csak nagyvonalakban szerettem volna tudni a lehetosegekrol, de teljeskoru valaszt kaptam. Igen, sokaknak sokat szamit, hogy ingyen van, de ezert a szolgaltatasert boldogan fizetnek! Koszonom!”
- Csaba

Teljesen korrekt!

★★★★★
5
Köszönöm a gyors, korrekt választ. Máskor is jövök! :)”
- Szilvia

kiváló

★★★★★
5
Elégedett vagyok.... köszönöm”
- Szabó Péter

A tájékoztatás teljes körű volt , merem ajánlani.

★★★★★
5
- Czimbó Attila

kiváló

★★★★★
5
Gyors, precíz választ kaptam Pinczés-Kovács Magdolnától. Ezúton is köszönöm!”

Gyors, informatív választ kaptam. Köszönöm.

★★★★★
5
- Hardy Mária

kitűnő

★★★★★
5
Kis Kinga Pályázati tanácsadása, érthető, és részletes volt. Köszönöm szépen.”
- Nagy Ferencné

Kielégítő válasz

★★★★★
5
Segítőkész, érthető választ kaptam! Köszönöm! :)”
- Tímea
★★★★★
5
A kérdéseimre minden választ gyorsan és korrektül megkaptam.”
- Budai Krisztina

Szakmailag felkészült , rugalmas érthető segítség.

★★★★★
5
Válaszuk tartalmas, célra vezető, és érthető.Örülök hogy kérhetek ingyenes tanácsokat,,,,információkat ,köszönöm a felkészült gyors válaszaikat. Szeretnék számítani továbbra is segítségükre,fontos a kiírt pályázatok értelmezése,a laikus emberek számára is az érthetősége,,,ezt Önök maximálisan jól végzik ..KÖSZÖNÖM...”
- Kormosné Kiss Mária

Nagyon jó!

★★★★★
5
Köszönöm a gyors és szakszerű, ugyanakkor mégis érthető választ. Nagy segítséget jelentett. Máskor is igénybe fogom venni. Üdvözlettel Varga Sándor”
- Varga Sándor

Hihetetlenül gyors,közérthető segítségnyújtás

★★★★★
5
Kedves Magdolna! Megint csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni az Ön segítőkészségéről.Kedd este tettem fel egy kérdést és szerda reggel már várt is a válasz ami ismét érthető volt és hatalmas segítség nekem. Nagyon köszönöm és sikerekben gazdag munkát kívánok Önnek! Orsi”
- Fülöp Orsolya

Nagyon segítőkész!

★★★★★
5
Nagyon gyorsan kaptam a kérdéseimre egyértelmű, pontos, részletes válaszokat. Nagy előrelépést jelent számomra a jövőbeni terveim megvalósításával kapcsolatban. Köszönöm! Kovács Tamás”
- Kovács Tamás

Nagyon hasznos volt köszönöm szépen a segítséget

★★★★★
5
Nagyon jó az oldal”
- Slezák József

kimerítő

★★★★★
5
Gyors, kimerítő, tökéletes választ kaptam a feltett kérdésemre. Továbbra is sok sikert, kitartást kívánok a munkájához!”
- Kiss-Márton Adrienn

Elégedet vagyok válaszával és a további segítségét is köszönettel fogadom.

★★★★★
5
5 kiváló”
- ujj zoltánné

Jónak tartom.

★★★★★
5
Minden olyan támogatást, segítséget, amiért nem kell fizetni és a támogató önzetlen módon képes a sokszor kiszolgáltatott helyzetben lévő ember mellé állni, üdvözlök. A mai világban, főképpen itt Magyarországon, úgy vannak kialakítva a jogszabályok, támogatási formák, hogy a pénzzel és hatalommal nem rendelkező kis embereknek sokszor lehetetlen elérni egy magasabb célt, vagy reális szolgáltatást. Jelenleg erre lenne a legnagyobb szükség, mert nem elég meghirdetni egy projektet, azt elérhetővé is kellene tenni, az igazán rászorulóknak, nem a mutyizóknak. Ha pedig ez ingyen nem lehetséges, a pályázat alapján elnyert támogatási összegből, az utólagos, leírható költségként elszámolható fizetési forma is nagy segítség a munkanélküli vagy alacsony bérből élő ember számára a pályázatírás kifizetéséhez.”
- Szabóné Kóródi Csilla

Végre valaki válaszol a kérdésemre!

★★★★★
5
Már annyi helyen kértem tanácsot vállalkozás indításával kapcsolatban, de sehol sem kaptam konkrét választ kérdéseimre. Most sem bíztam túl sok jóban. Ehhez képest itt a kérdésemre már másnap részletes és szakszerű választ kaptam. Kellemesen csalódtam!”
- Kun Péter

Köszönöm a tájékoztatást nagyon elégedett vagyok választ kaptam a kérdéseimre

★★★★★
5
- TASI FERENC

Igazán gyors és lényegretörő információkat kaptam

★★★★★
5
A számomra lényeges dolgokra kimerítő választ kaptam 24 órán belül! javaslom bárkinek!”
- Borsy István

Mindenre választ kaptam.

★★★★★
5
A válsz gyors és kielégítő,mindenre kaptam hasznos útmutatást, amire kíváncsi voltam. Örülök hogy itt tartunk. Nagyon meg vagyok elégedve. Köszönettel és sok erőt kívánva,üdvözlöm: Szilágyi Csaba”
- Szilágyi Csaba

Gyors, pontos, a hozzáértés magasfoka!

★★★★★
5
A munkanélküliek vállalkozóvá válását segítő támogatással kapcsolatos pályázatról kérdeztem az oldalon, vasárnap reggel. Nem telt bele 1 óra, és megkaptam a minden kérdésemet felölelő, teljes körű, abszolút kimerítő választ. Egyszerűen felülmúlhatatlan segítséget kaptam! Ezúton is köszönöm, mindenkinek jó szívvel fogom ajánlani! További sok sikert kívánok. Üdvözlettel: Hadvina Éva”
- Hadvina Éva

segítőkész

★★★★★
5
Kedves Magdolna! Köszönöm a gyors és minden részletre kiterjedő segítőkész válaszát. Ajánlani fogom másoknak is az oldalát. Pályázati ügyekben Önt fogom keresni. Segítiségét köszönettel, Berend Fruzsina”
- Berend Fruzsina

Részletes, érthető

★★★★★
5
A kérdésemre kielégítő, érthető és részletes választ kaptam. Köszönöm! Valószínű még később is lesznek kérdéseim.”
- Csaba

Példaértékű, érthető,részletes válasz!

★★★★★
5
Mindenre kiterjedő, érthető,tiszteletteljes választ kaptam egy közeljövőben indítható egyéni vállalkozással kapcsolatban! Ráadásul a vesztesek nyugalmával vártam a választ, mert igazából nem bíztam benne,hogy teljesen bérmentve,ingyen, választ fogok kapni. Nagyon-nagyon köszönöm!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
- Csilla
★★★★★
5
Köszönjük a gyors választ. Számunkra ez a téma nehezen értelmezhető. A törvény megfogalmazásának ingoványában fontos volt azt hallani, hogy ezzel bizony foglalkoznunk kell , mert ennek a nem megfelelő kezelése komoly kockázatokat rejthet. Köszönettel: Szabadi József”
- Szabadi József

gyors, érthető

★★★★★
5
köszönöm, kérdésemre megkaptam a választ, még újat is megtudtam, amit eddig nem.”
- Szőke sándorné

válasz 1 órán belül

★★★★★
5
A kérdésemre a válasz kevesebb, mint 1 órán belül megérkezett és nagyon hasznosnak találtam. Köszönöm szépen :-)”
- Parragi Attila

Tökéletes részletes választ kaptam,elégedett vagyok

★★★★★
5
Köszönöm a választ Katalin,nagyon elégedett vagyok,gyorsan,érthető,részletes választ kaptam mindenre,hasznos volt!Az oldal pedig szinvonalas! Tamás”
- Tóth Tamás
★★★★★
5
Köszönöm a gyors válaszokat! Ajánlani fogom másoknak is Önöket!”
- Gabi

Maximálisan elégedett vagyok

★★★★★
5
Kedves Magdolna! Nemrégen voltam Önnél, mert pályázatot szerettem volna beadni 6havi támogatásra és tőkejuttatásra. A tanácsadás olyannyira sikeres volt, hogy örömmel tudatom, mindkét támogatást megkaptam, méghozzá az igényelt teljes összegben. Ráadásul a tanácsadás költségét is teljes egészében visszafizette a Kormányhivatal. Nagyon hálás vagyok a halom érthető, igen hasznos információért, amik nélkül valószínűleg nem kaphattam volna meg a maximális támogatást (sem). Kívánok Önnek, Önöknek a továbbiakban is sikeres munkát és egyértelműen csak ajánlani tudom Önöket mindenkinek. Szép napot. Kata.”
- kata

gyors, pontos, precíz válasz

★★★★★
5
- Fajth Györgyi

Gyors, korrekt, és készséges

★★★★★
5
Köszönöm, és remélem jó úton halad az ügyem ! Békési István Egerből.”
- Békési István

Gyors, lényegretörő válasz

★★★★★
5
Köszönöm válaszát, örülök, hogy írtam Önnek, így a további kutató munkára nincs szükség. Valószínű, fordulok még Önhöz, egyéb pályázati témákban. Köszönöm a pontos válaszát!”
- B. Péter

Köszönet

★★★★★
5
Csurár Anikó vagyok, több éve hátrányos helyzetű roma gyermekekkel foglalkozom. Eddig minden programot önerőből és önkéntesen végeztem mire elértem egy időszakhoz, hogy tovább nem tudok működni, így segítséget próbáltam kérni. Nagyon sok embert megkerestem, de bárhova fordultam, senki nem tudott nekem segítséget nyújtatni s a gyerekeknek sem. Már majdnem feladtam a küzdelmet, amikor egy napon számítógép elé ültem és próbáltam ott, hátha valakit találok, vagy csak tanácsokat kérek. Megnyitottam az interneten egy oldalt "Kérdezz, Tervezz, Pályázz"címmel és utolsó lehetőségként felhívtam az ott található telefonszámot, de nem vette fel senki. Egyszer csak csörgött a telefonom, visszahívást kaptam Pinczés Kovács Magdolna pályázati tanácsadótól, aki megkérdezte tőlem hogy miben is segíthetne nekem. Csodálatos ő azonnal megértette mire van szükségünk és sorolta a lehetőségeinket. Azonnali segítséget kaptunk pedig már feladtunk mindent. Mindenki figyelmébe ajánlom a Kérdezz Tervezz Pályázz honlapját, nagyon sok segítséghez juthatunk és bátran hívják Pinczés Kovács Magdolna pályázati tanácsadót is, kérjenek tőle segítséget. Békés Boldog Ceferino Egyesület köszöni neki a sok segítséget és a sok tanácsot.”
- Csurár Anikó, Békés Boldog Ceferino Egyesület

Szuper gyors válasz!

★★★★★
5
Kedves Magdolna! Nagyon szépen köszönöm válaszát,igen sokat segített.Igazán nagyon jól esett,hogy gyors és kielégítő választ kaptam egy számomra fontos kérdésben és jó tudni,hogy manapság előfordul még olyan,hogy valaki tényleg önzetlenül és ingyen egy vadidegenre áldoz az idejéből!Még egyszer köszönöm és természetesen ha valaha pályázni szeretnék és ebben segítségre lesz szükségem nem felejtem el az Ön nevét! További sikerekben gazdag munkát kívánok,Orsi”
- Fülöp Orsi

Tökéletes

★★★★★
5
Kedves Magdolna! Köszönöm a gyors, teljeskörű tájékoztatását. Beszéltünk az önkormányzattal és elemezzük a lehetőségeket, így a jövőben elképzelhető, hogy jelentkezünk! Üdvözlettel, Tóth Dávid”
- Tóth Dávid

Pontos,gyors,érthető

★★★★★
5
Érthető, értékelhető választ kaptam a kérdéseimre. Köszönöm a segítségét.”
- Szarka Norbert
★★★★★
5
- Hiczkó Ágnes

Tökéletes,részletes válasz. Elégedett vagyok.

★★★★★
5
Kitűnő és részletes válasz.”
- János

Pontos, részletes választ kaptam

★★★★★
5
Annak ellenére, hogy Magdolna válaszából megtudtam, hogy egyik pályázati lehetőséggel sem élhetek, olyan részletes választ kaptam, mint amilyet egyik tanácsadótól sem kaptam eddig. (Több lehetőséget is felvázolt, de az életkorom és az eddigi - más irányú - gazdasági tevékenységeim miatt sajnos ezek egyikbe sem fértem bele.) Köszönöm a segítségét!”
- B. Attila

gyors, kedves, pontos

★★★★★
5
Köszönöm az átküldött információkat, a kapcsolattartó hölgy ( Kiss Kinga ) korrekt gyors választ adott. Üdvözlettel, Kun Balázs”
- Kun Balázs

GYors és röktönzött választ kaptam,köszönöm.

★★★★★
5
Kiválló”
- Osgyánné Takács Katalin
★★★★★
5
A válasz gyorsan érkezett és hasznos is, most már csak a minisztériumnak nem kellene változtatni ezen! ismét bizakodom, hogy beadhatom a pályázatot! Köszönöm!”
- Zsolti

Megfelelő a kérdésre adott választ kaptam.

★★★★☆
4
Számomra már az is nagy dolog, hogy végre választ kaptam a kérdésemre. A válasszal meg vagyok elégedve, hiszen a kérdésemre felelt. Új információhoz is hozzá jutottam melyek lehetőséget nyújthatnak az elképzelésem megvalósításához. Köszönöm a választ, s ha megengedi keresni fogom az elérhetőségen azért, hogy egysikeres pályázatban részt vehessek.”
- Körei Mihály

hiánypótló

★★★★★
5
Sok weboldalt láttam már ebben a témában, de ennyire igényes és információ gazdag oldallal még nem találkoztam.”
- Varga Balázs

Teljeskörű, mindenre kiterjedő választ kaptam. Köszönöm!

★★★★★
5
Kedves Magdolna! Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Eddig két könyvelőt, NAV-ot és Okmányirodát kerestem fel, és Ön kimagaslóan a legjobb, és legteljesebb segítséget adta a számomra! Hihetetlen hogy van Magyarországon, aki átlátja ezt a szétesett rendszert, és ráadásul ingyen, és gyorsan bocsájtja rendelkézésre tudását és információit! Remélem ezen tevékenységére még sokáig számíthat a magyar átlagember!”
- Földes Adrienn

Maximális

★★★★★
5
Egyedül ezen az oldalon álltak velem szóba, az összes kérdésemre választ kaptam rövid határidővel!!! Köszönöm szépen!!! Bátran ajánlom mindenkinek!!”
- Tóth Sándor

Köszönöm!!!

★★★★★
5
Az első aki ingyen válaszolt nekem a kérdésemmel kapcsoltban !!! Nagyon köszönöm!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!”
- Borzáné

gyors segítség

★★★★★
5
Ha elakadnál a szakmai szövegekben, itt segítenek tisztán látni :)”
- Zsófi

Hírlevélben a legjobb!

★★★★★
5
Szeretnék gratulálni a hírleveléhez. Valóban ez az egyik legjobb hírelvél, amit ebben a témában kapok. Csak hasznos információk, szinte első kézből és igényes, rendezett formában tálalva. Gratulálok és további sok sikert kívánok!”
- Kántor Viktória

Gyors, korrekt, segítőkész

★★★★★
5
Nagyra értékelem a segítőkész hozzáállást. Korrekt, lényegre törő választ kaptam a kérdésemre. Köszönöm!”
- Fekete Tibor

Gyors, korrekt, szakszerű.

★★★★★
5
- Tibor
★★★★★
5
Köszönöm szépen,nagyon hasznos tanácsokat kaptam.”
- Spirnyák Imréné

Gyors és egyértelmű válasz

★★★★★
5
Általános kérdést tettem fel pályázatokkal kapcsolatban. Sokkal bővebb választ kaptam mint amire számítottam. A segítőkészség maximális.”
- Horváthné Bornemissza Klára
★★★★★
5
- Bódog Nikolett

Profi

★★★★★
5
Köszönöm a választ Magdolna. Értehető megfogalmazás, amit kérdeztem arra kaptam választ, tanácsot. közsönöm.”
- Homoki Edit

Nagyon részletes pályázati kiírás jelent meg!

★★★★★
5
- Zsoldos Tiborné

gyors, érthető

★★★★★
5
Köszönöm a gyors és érthető válaszát!”
- Szalay Istvánné

Kiváló

★★★★★
5
Nagyra értékelem csak ajánlani tudom. Mert csak a jót lehet ajánlani.”
- Ibolya

Gyors és részletes

★★★★★
5
Örülök, hogy sikerült rátalálnom az oldalra, olyan kérdésekre kaptam választ amikre más hivatalokban és pályázatíró irodákban csak találgattak. Köszönöm a gyors és részletes választ!”
- Petra

Pontos, gyors, szakszerű

★★★★★
5
Amit néhány támpont megadása után segítségül megkaphattunk, azt megkaptuk. Bőséges információ ingyenesen, ami után az ember szívesebben veszi igénybe a fizetős szolgáltatást is. Köszönöm!”
- Kálmán Mónika

Gyorsan, részletes választ kaptam

★★★★★
5
A mai világban nehéz olyan embert / weboldalt találni aki ilyen segítőkészen, gyorsan, részletes választ ad ezekre a fontos kérdésekre, ráadásul INGYEN! Teljesen meg vagyok elégedve. Köszönöm, Dénes”
- Makó Dénes

Gyors, korrekt és érthető választ kaptam.

★★★★★
5
Nagyon szépen köszönöm.”
- Sohajda Jánosné

profi gyors válasz

★★★★★
5
Teljes mértékben elégedett vagyok a kapott választ illetően. Gyors,pontos és könnyen értelmezhető választ kaptam a kérdésemre. Teljes mértékben elégedett vagyok.”
- Vincze Krisztina

Profi

★★★★★
5
Áttekinthető weboldal. Kérdéseimre részletes válasz. Nagyon nagy segítség. Köszönöm.”
- Zsanett

Legnagyobb elismerésem!

★★★★★
5
Kedves Magdolna, őszintén mondom, csak a legnagyobb elismeréssel, csodálattal tudok adózni Önnek! Ahogy írtam, már első olvasásra meglepett honlapja, illetve az a közérthető, de pontos válaszadás, amit ott korábbi érdeklődők esetében láttam. Legmerészebb álmaimban sem reméltem, hogy ennyire precíz, kimerítő választ kaphatok, RÁADÁSUL MINDÖSSZE KETTŐ ÓRA LEFORGÁSA UTÁN! Nagyon sok ilyen elégedett ügyfelet és sok-sok sikert kívánunk Önnek!”
- Stróbl Alajosné

Korrekt, gyors válasz.

★★★★☆
4
Kérésemre rövid időn belül, konkrét megoldást is tartalmazó, korrekt választ kaptam. Nagyon köszönöm az iránymutatást.”
- Terplán Éva
★★★★★
5
- Kreisz Anita

Gyors, célszerű, hasznos

★★★★★
5
Nagyon köszönöm a segítséget, a munkátok nagyon célravezető, és örülök, hogy végre van egy olyan oldal Magyarországon, ami segíti is az emberek életét. Valóban úgy van, ahogy hirdetve van kérdésedre hasznos, részletes választ kapsz 5 napon belül és ez így is volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
- Pullar Zsu

színvonalas

★★★★★
5
Remek weboldal rengeteg hasznos tartalommal és igényes kivitelezéssel. Gratulálok hozzá!”
- Mária

Köszönöm! Erre voltam kíváncsi. Boldog vagyok ,hogy lehet.

★★★★★
5
Nagyon hasznos az oldal, bátorítom, hogy csak így tovább ! Tájékozott ,korrekt, pontos válaszok. Kedves Magdolna ,sok sikert!”
- D.R,

Köszönet

★★★★★
5
Magdolna! Az árajánlatotok alapján veletek kötöttünk szerződést pályázati ügyeink végrehajtására. Te és kollégáid (Kata és Kinga) segítőkész hozzáállásátokkal és szakértelmetekkel már több pályázaton is sikerrel jártunk. Remélem, hogy kapcsolatunk csak erősödni fog és még sok sikeres pályázaton tudunk részt venni. Mindenkinek javaslom, ha kérdésük van pályázatokról, bátran forduljanak hozzátok. Tisztelettel: Csordás István”
- Csordás István

Remek

★★★★★
5
Kérdésemre gyors és kielégítő választ kaptam - ezt megelőzően - többektől érdeklődve- mások nem tudtak segíteni. Köszönöm.”
- Kiss Tünde

érthető, világos választ kaptam

★★★★★
5
- Gicziné Boromissza Márta

Gyors, pontos,hasznos

★★★★★
5
Nagyon köszönöm a segítséget .Meglepően gyorsan kaptam pontos választ.Csak ajánlani tudom mindenkinek!”
- Marsi Viktor
★★★★★
5
Nagyon gyors és mindenre kiterjedő választ kaptunk Magdolnától. Mindezt 24 órán belül. Pályázat és vállalkozás ügyben mindenkinek csak ajánlom tudom! Nagyon segítőkész és konkrét gyakorlati megoldásokat kínál. Köszönjük még egyszer.”
- Nagy Károly

Szép munka!

★★★★★
5
Nagyon tetszik a weboldal, figyelem felkeltő és remekül strukturált. Jó volna, ha lenne részletes keresés funkció is az oldalon.”
- Kiss Boglárka

Az ajánlottakat ismerem, de köszönöm a gyors és korrekt választ.

★★★★☆
4
- Sztaniszláv Tamás

Érthető, gyors, tömör és lényegre törő! Köszönöm szépen!

★★★★★
5
Kedves Magdolna! Köszönöm szépen a gyors válaszát, mely igen csak megkönnyítette döntésemet! Válasza gyors, lényere törő, és egyértelmű! Köszönöm. Üdvözlettel: Kindrusz Kata”
- Kindrusz Kata

A kérdéseimre minden ,szempontból ,megfelelő válaszokat kaptam!!

★★★★☆
4
Nagyon jó ,és segitö kész!!Köszönjük ezt az oldalt ,sokkal jobb a többi hasonló oldalnál, válaszoltak a kérdéseimre az oldal napra kész és át tekinthető!!! Köszönöm”
- Botos Sándor
★★★★★
5
Nagyra értékelem a segitsget ezekből az információkból sok mindent meg tudunk köszönyük sok információt mert ez nagy segitség nekünk”
- Strausz Károly

Gyors és korrekt választ kaptam!

★★★★★
5
- Kornél

Magas színvonal

★★★★★
5
Zöldség bolt nyitásával kerestem Önt.Köszönöm gyors válaszát, amiben minden kérdésemre teljes mértékben és kielégítően válaszolt! Valószínű,hogy igénybe veszem szolgáltatásait!! Köszönet érte!”
- Csirikusz Sándor

gyors és hasznos

★★★★★
5
A feltett kérdésre gyors választ kaptam, mely segít a további munkámban.”
- Papp Péter

köszönöm!!

★★★★★
5
Köszönjük szépen!!! nagyon sokat segített.”
- Czirbuly Tamás

meg vagyok elégedve

★★★★★
5
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszát,teljesen meg vagyok elégedve a tanácsával.”
- Horváth Andrea

Pozitív!

★★★★★
5
Segítőkész csapat, csak ajánlani tudom. Mostanában kezdtem felvenni a kapcsolatot de hasznos információkhoz jutottam. Remélem hosszú távon is együtt tudunk működni és gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk!”
- Horváth Zsombor

Megerősítette információimat

★★★★★
5
Ugyanerre az eredményre jutottam a néhány napos kutakodás során, források és pályázatok tekintetében. Köszönöm válaszát, mely megerősítette egy szakember részéről, hogy semmi nem kerülte el a figyelmemet! Továbbra is követni fogom Weboldalukat, melyet nagyon hasznosnak ítélek meg! Üdvözlettel”
- Bolyós Szilvia

Segítőkészség és megbízhatóság

★★★★★
5
Fiatal gazda pályázat kapcsán merült fel bennem egy kérdés, amire teljes körű választ kaptam. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!”
- Beleznai Ágnes

Részletes információt kaptam.

★★★★★
5
Részletes információt kaptam, mely további lehetőségekkel kecsegtet. Köszönöm a tájékoztatást.”
- Alíz

érthető magyarázatot kaptam

★★★★★
5
Hasznos és érthető választ kaptam.Nagyon elégedett vagyok a tájékoztatással.Köszönöm.”
- Gyócsi Józsefné

Korrekt, gyors, átfogó

★★★★★
5
A feltett kérdéseimre teljeskörűen válaszolt. Megoldási javaslatokat adott, sőt olyan területekre is tett ajánlatot, amire pályázatok terén kezdőként nem gondoltam. Mindenképp ajànlom.”
- Bernáth Dénes

megfelelő, hasznos választ kaptam

★★★★★
5
A kérdésemre, amely több rétű volt, rövd, érthető, használható választ kaptam,és amit külön kiemelnék, hogy szinte azonnali, gyors választ kaptam! A web oldal tartalmát nagyon hasznosnak ítélem! Köszönöm a segítséget!”
- Barna Ferenc

Köszönöm a jó híreket turizmus ügyben!

★★★★☆
4
- Kövesdi Szilvia

Szuper

★★★★★
5
Gyorsan, minden kérésre választ kaptam. Minden szuper.”
- Vas István
★★★★★
5
Drizner Katalin kérdésemre rövid időn belül választ adott, naprakész és segítőkész volt. Köszönöm! Üdvözlettel!”
- Kovács Ildikó

Gyors, pontos válaszok

★★★★★
5
Kérdéseimre gyors és érthető választ kaptam.Köszönöm, nagyon jó oldal.”
- B.A.

Teljeskörű tájékoztatást kaptam

★★★★★
5
Teljesen elégedett voltam a kapott válasszal. Tisztább lett a kép a lehetőségek iránt. Segítőkész volt a hölgy, ezúton is köszönöm a segítséget”
- Orosz Tamás

Kitünő

★★★★★
5
- Alt Sándor
★★★★★
5
Tisztelettel köszönöm a választ. Nagyon nagy segítség volt, mivel még az okmány iroda sem tudott választ adni a kérdésemre.”
- Csabai László
★★★★★
5
Köszönöm a választ. Értékelem, hogy gyors, konkrét és használható. Megfogadom a tanácsát, és bízom a további együttműködésben,”
- Pesti Krisztina

Kedvesség,segitőkészség

★★★★★
5
Félve írtam meg a levelem,viszont meglepő volt a kedvesség,segítőkészség!”
- Kitti

Nagyon jó.

★★★★★
5
Este későn írtam a problémámról, és már másnap, számomra érthetően válaszoltak is. Nagyon köszönöm, részemről ÖTÖS.”
- SÁNDOR LAURA

Példaértékű

★★★★★
5
Köszönöm a széleskörű tájékoztatást. Ami megdöbbentett, ingyen és bérmentve kaptam választ a kérdéseimre. Rendkívül színvonalas a honlap, szerteágazó irányú rálátásról tesz tanúbizonyságot. Továbbiakban is rendszeres olvasója leszek! Sok sikert a kitartó és színvonalas munkához! Irmin”
- Irmin

Nagyon köszönöm kedves, segítő válaszát.

★★★★★
5
Örülök, hogy tájékoztatást adott arról, hogy én is figyelemmel tudom kísérni a kiírásokat, ha feliratkozom a honlapjukra. További segítségért is keresni fogom, ha megtalálom a megfelelő pályázatot.”
- Péter Erzsébet

Ingyen információ

★★★★★
5
Köszönet a kérdésemre feltett kimerítő válaszért,amit a mai rohanó világban nem sokan tesznek meg ingyen!Nagyszerű az oldal,csak így tovább!Személy szerint egyre többször látogatom meg az oldalt,mióta segítséget kaptam!”
- Bagi Mónika

Köszönöm válaszát.Nagyon elégedett vagyok.

★★★★★
5
Köszönöm szépen a felvilágosítást.Elégedett vagyok mert rövid idő alatt kaptam meg kérdésemre a segítőkész választ. Üdvözlettel: - Kellner Zsuzsánna”
- Kellner Zsuzsánna

Gyors, hasznos információk rövid időn belül

★★★★★
5
Sok kérdésemre kaptam gyors és érthető választ, köszönöm szépen!”
- Lajos

Pozitív Meglepetés!

★★★★★
5
Kissé szkeptikusan írtam meg az érdeklődésemet,viszont kifejezetten meglepődtem a válasz e-mailen! Gyors,lényegre törő és hasznos! Bízom benne,hogy a jövőben fogunk tudni együtt dolgozni! Üdv : Péter”
- Varga Péter

Rendkívül gyors válasz

★★★★★
5
A kérdésemre az interneten nem találtam választ. De szerencsére ehhez a weboldalhoz eljutottam! A kapcsolati űrlap kitöltése után valóban kevesebb, mint egy órán belül megérkezett e-mail címemre a kimerítő válasz. Köszönet érte!”
- Csendom György

Gyors, pontos válasz

★★★★★
5
Köszönöm szépen! Ha még lesz kérdésem, máskor is Önhöz fordulok.”
- Robi

lényegretörő

★★★★★
5
Kielégítő, lényegre törő gyors választ kaptam. Köszönöm.”
- Hartmann Katalin

teljes mértékű

★★★★★
5
Köszönöm válaszát a telephely vásárlásával kapcsolatosan mindenre kielégítő, érthető választ kaptam.”
- Nagy Lászlóné

Nagyon elégedett vagyok.

★★★★★
5
Közérthető, lényegre törő, emberi. Köszönöm a segítségét!”
- Szalainé Kiss Edina

Kérdéseimre a megjelölt időn belül, megfelelő választ kaptam, mely iránymutatást adott.

★★★★★
5
- S. K

Nagyon korrekt!

★★★★★
5
Majdnem kifizettem több százezer forintot egy pályázatíró cégnek a munkahelymegőrző pályázat elkészítésére. Még szerencse, hogy felhívtam Magdolnát, aki elmondta, rengeteg a téves információ ezzel a támogatással kapcsolatban és hogy ez a támogatási forma nem mindenhol és nem mindenkinek elérhető. Korrekt és őszinte tájékoztatása révén rengeteg pénzt és felesleges munkát spóroltunk meg. Köszönjük és sok sikert a munkájában!”
- Molnárné Kun Elvira

érthető és segitő

★★★★★
5
Köszönöm a korrekt tájékoztatást Volt olyan "pályazatiró cég" aki előre fizettetett volna telefon tájékoztatás alapján”
- BARFEMA BT

Értékeld kérlek a munkámat!

Név:
Értékelés néhány szóban:
Csillag
Értékelés:

Hozzászólások száma: 15 Menjen a hozzászólásokhoz

 1. Bálint Andrea /

  Kedves Magdolna! Az Ön tanácsai néha fájnak, de kétség sem fér hozzá, hogy mindig célra vezetőek. Kívánok Önnek és csapatának Sikerekben Gazdag Új Évet! A jövő évi sikeres együttműködésben bízva. üdvözlettel! Bálint Andrea

 2. Nagyné Emőke /

  Kedves Magdolna! Remek tanácsokat kaptam Öntől! Köszönettel, Nagyné Emőke

  1. Pinczés-Kovács Magdolna /

   Köszönöm szépen! Örülök, hogy segíthettem. Üdvözlettel, Magdolna

 3. Mária /

  Kedves Magdolna!
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra.
  Hírlevelét olvasván, mindig megfogalmazódik bennem egy elismerő vélemény. Most le is írom.
  A tartalom áttekinthető, érthetően megfogalmazott, széleskörű, jól használható. Azt érzi az ember, hogy itt tényleg segíteni akarnak, nem csak hirdetik azt. Gratulálok a Tisza-tó körzetéből!

 4. Szénási Tibor /

  Kedves Magdolna, szeretnék öntől tanácsot kérni,felnőtt tovább képzések pályázatáról,kultúrális rendez vények finanszírozásáról pályázatáltal, és milyen pályázat irodával vehetném fel a kapcsolatot.
  Segítségét előre is köszönöm.
  Tisztelettel:Szénási Tibor, (Tóalmás Roma kisebbség elnöke.)

  1. Pinczés-Kovács Magdolna /

   Kedves Tibor!
   Mi vállaljuk a pályázatok elkészítését is! Kérem, küldje el elérhetőségét az info@kerdezztervezzpalyazz.hu címre, hogy tudjuk tájékoztatni a lehetőségekről, vagy hívjon a 06 70 639 3300 -ás telefonszámon.
   Üdvözlettel,
   Magdolna

 5. C. Józsi /

  Üdvözletem.
  Egyéni vállalkozóként szeretnék strucc keltetőt üzemeltetni. Milyen végzettség kell ehhez a tevékenységhez konkrétan, csak annyit találtam, hogy szakirányú. Milyen engedélyek szükségesek hozzá? Fiatal gazda pályázattal foglalkoznak?
  Válaszát előre is köszönöm.

  1. Pinczés-Kovács Magdolna /

   Kedves Józsi!
   A tevékenység végzéséhez olyan általános, vagy specifikus mezőgazdasági végzettségre van szüksége amely magában foglalja az állattartó-, állattenyésztő tevékenységet is (pl általános mezőgazdasági technikus, állattenyésztő stb). Igen, vállaljuk a fiatal gazda pályázat elkészítését. Amennyiben segítségre van szüksége, írja meg elérhetőségét az info@kerdezztervezzpalyazz.hu címre, vagy hívjon a 06 70 639 3300-ás telefonszámon.
   Üdvözlettel,
   Magdolna

 6. Gyarmati-Litter Tímea /

  Gratulálok! Szuper, áttekinthető, hasznos és jó eligazodást biztosító az oldal!!!!!

 7. Kissné Jusics Éva /

  Kedves Magdolna!
  Méhészkedéssel foglalkozunk. Én és a leányom is közös őstermelői igazolvánnyal rendelkezünk,de mellette van főállásunk.A férjem eddig alkalmi munkavállaló volt,de szeretne főállású őstermelő lenni.Mi így még mindig lehetünk közös őstermelői igazolvánnyal mindannyian?Neki mennyi járulékot kell majd fizetnie?Válaszát előre is köszönöm! Kissné Jusics Éva

 8. Demjén Ádám /

  Kedves Magdolna!

  Mellékállásban magánvállalkozóként szeretnék segédmotorkerékpár kölcsönzőt nyitni saját házam volna a telephely, a bejelentett lakcímem pedig a székhely.
  Az volna a kérdésem, hogy a magánvállalkozói kiváltása mellett milyen bejelentési kötelezettségem van, illetve milyen engedélyekhez kötött ez, kell-e szemlézni a telephelyet, vagy bármi egyéb idetartozik-e?
  Vannak-e megkötések, kötelező jellegű biztosítás, vagy bármi. Nem találtam semmit a témában.

  Köszönöm,
  Ádám

 9. Lengyel Barnabás /

  Kedves Magdolna!
  A Ginop- 5.2.3-16 pályázaton indult a fiam, 21 pontban kaptunk hiánypótlásra felhívást, ha ajánlana valakit aki ebben a továbbiakban segítségünkre lenne, azt köszönöm. Természetes a részleteket személyesen a “vállalkozóval” megbeszéljük! A vállalkozás EV. (KATA) Komárom- Esztergom megyében van bejegyezve, 2017 április 1. óta létezik, ingatlanközvetítés, értékbecslés, társasház kezeléssel foglalkozik.
  Várom mielőbbi válaszát!
  Üdvözlettel!

  1. Pinczés-Kovács Magdolna /

   Kedves Barnabás!
   Írjon e-mail az info@kerdezztervezzpalyazz.hu címre az elérhetőségeivel, valamint a hiánypótlással és megnézzük tudunk-e segíteni, ha mág nem csúsztak ki a határidőből..
   Üdvözlettel,
   Magdolna

 10. Schüller Andrea /

  Kedves Magdolna !
  Érdeklődni szeretnék a következőkről:
  cégünk pályázatot adott be GINOP – 5.2.4-16 gyakornoki programra,még 2017.04.06- i dátummal.
  A kérdésünk az, hogy hol láthatjuk a pályázat aktuális státuszát ,ha az látható valahol.A pályázatírót kérdeztük , ő azt nyilatkozta , hogy nem lehet tudni semmit .
  Előre is köszönjük szépen válaszát!
  Üdv,
  Andrea

  1. Pinczés-Kovács Magdolna /

   Kedves Andrea!
   Van Önöknek egy EPTK felületük, ahol a pályázatot benyújtották, kérje el a pályázatírótól a hozzáférést, ott láthatja a pályázat státuszát, illetve az esetleges üzeneteket, de nagyon valószínű, hogy még tényleg semmi fejlemény a pályázattal kapcsolatban, több hónapos a csúszás.
   https://eptk.fair.gov.hu/

   A statisztikákból az látszik, hogy eddig 2082 db pályázatot adtak be az indulás óta és ezidáig 1061 pozitív támogatói döntés született.

   A nyertes pályázatokról, a pályázattal kapcsolatos statisztikákról itt tájékozódhat:
   https://www.palyazat.gov.hu/tamogatott_projektkereso?forras=1420&op_type=op_nev&op_nev=1382&eupik_nev=53500

   Üdvözlettel, Magdolna

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *