Változott a Szociális Földprogram pályázat beadási határideje!


Közlemény a Szociális Agrárgazdálkodási – Szociális Földprogram (SZOC-AP-16) pályázat beadási határidejének módosításáról:

Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy a 2016. április 26. napján meghirdetett Szociális Agrárgazdálkodási – Szociális Földprogram megvalósításának támogatására kiírt pályázati program beadási határideje módosult.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése alapján a pályázatok benyújtásának határideje 2016. június 10-ig (23:59).

Hasznosnak tartotta ezt a bejegyzést?

Jelentkezzen ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthessem az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthat. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kap, semmi spam!


FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkozott, kérem, nézze meg a levélszemét mappáját és ha ott a levél, helyezze át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsa el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://nrszh.kormany.hu


Változott a Szociális Földprogram pályázat beadási határideje!
5 1 szavazat

A bejegyzést jelenleg 1 látogató olvassa.

Hozzászólások Menjen a hozzászólásokhoz

  1. László /

    Tisztelt Cím!

    Mintegy 25- 30.fős idősek otthonát szeretnék létesíteni a saját lakásomon,ezért érdekelnének a pályázati lehetősségek.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *