Visszavonták a hátrányos helyzetű személyek munkaerő-piaci integrációját segítő pályázatot


Egy közlemény jelent meg ma a hivatalos uniós pályázati oldalon, amely arról tájékoztatott, hogy visszavonták a “Hátrányos helyzetű személyek munkaerő-piaci integrációjának segítése helyi eszközökkel” című EFOP-1.1.7-17 kódszámú felhívást.

A pályázatot tavaly márciusban hirdették meg 6 milliárd forintos kerettel, amelyből 60-200 darab projektet kívántak támogatni 30-100 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatással.

A pályázat a kevésbé fejlett régiókban székhellyel vagy telephellyel rendelkező nonprofit szervezeteknek adott volna támogatást a hátrányos helyzetű személyek munkaerő-piaci integrációjának segítése érdekében.

A visszavonásról szóló közlemény itt olvasható: Visszavonásra került a Hátrányos helyzetű személyek munkaerő-piaci integrációjának segítése helyi eszközökkel című felhívás

Hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést?

Jelentkezz ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthesselek az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! Általában hetente 1 levélre számíthatsz. Tőlem csak hasznos és érdekes információkat kapsz, semmi spam!

FIGYELEM! A visszaigazoló e-mail és az első hírlevél nagyon gyakran sajnos – főleg gmail-t használók esetében – a SPAM, vagy LEVÉLSZEMÉT mappába kerül. Miután feliratkoztál, kérlek, nézd meg a levélszemét mappát és ha ott a levél, helyezd át azt a beérkező üzenetek közé, vagy távolítsd el a spam / levélszemét címkét.


Forrás / Szerzői jogok:
Tartalom: A szerkesztő a tartalom elkészítésénél külső forrást használt – Forrás: http://palyazat.gov.hu/visszavonsra-kerlt-a-htrnyos-helyzet-szemlyek-munkaer-piaci-integrcijnak-segtse-helyi-eszkzkkel-cm-felhvsVisszavonták a hátrányos helyzetű személyek munkaerő-piaci integrációját segítő pályázatot
Értékelés

A bejegyzést jelenleg 3 látogató olvassa.

Szóljon hozzá Ön is

ELLENŐRZŐ KÓD *